In weer in het land

Zo dat was hem dan!

De twee weken in Oeganda zijn voorbij gevlogen en ook de vlucht naar Amsterdam gisteren. Nadat de koffers ingepakt waren en we afscheid hadden genomen van Thijs en Anne van het Guesthouse, gingen we op weg naar Entebbe, waar we op het strand en aan het zwembad hebben gezeten. Voor de laatste keer aten we met z'n allen bij café Javas en toen kwam toch het moment om naar het vliegveld te gaan.

Nadat we afscheid hadden genomen van Rosa, Simon, Lotte, Inge en Maurice op het vliegveld en er nogal wat tranen gelaten waren, gingen we met de groep naar binnen. We wilden chocolaatjes kopen, maar nadat een zak $11 bleek te zijn, lieten we de zak maar staan. De tijd tikte door en na een paar potjes gin mochten we het vliegtuig in.

We stegen eerder op dan gepland en om 00.00 uur gingen we zingen voor de 17e verjaardag van Esther. De rest van de nacht probeerden we te slapen en ging de vlucht erg snel. Rond 06.30 uur landden we weer op Schiphol en hadden velen een heimwee gevoel. Boda's en heuvels misten we toen al.

Na een laatste groepsfoto, veel knuffels en weer de tranen, pakten we onze koffers en konden we onze familie en vrienden weer zien. Back in Holland.

Lieve Mariëtte, Keetje, Loïs, Simon, Esther, Katelijne, Isa, Emma, Helena, Jennifer, Jurre, Rosa, Tisha, Sterre en Lotte (maar ook Inge en Maurice): bedankt voor deze fantastische reis! Ik heb enorm (van jullie) genoten en hopelijk zien we elkaar op de reünie!

Dit was de laatste blog over mijn reis naar Oeganda. Hopelijk hebben jullie ervan genoten om op deze manier 'meegereisd' te hebben. Bedankt voor jullie berichtjes en support!

X Ingrid

Reacties

Een reactie posten